De Aansprakelijkheidsverzekering Voor Particulieren

Een ongeluk zit zoals bekend in een klein hoekje. Maar kan flinke financiële gevolgen hebben als u aansprakelijk wordt gesteld. Dat risico wilt u verzekeren, maar wel tegen een geringe premie. Dan is de Aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren op uw lijf geschreven. U kunt deze aanvragen via uw financieel verzekeringsadviseur.

Standaard dekking
Een complete dekking voor vrijwel alle denkbare schade die u als particulier aan een ander toebrengt en waarvoor u aansprakelijk bent. Wereldwijd. Schade aan goederen, maar ook letselschade. Directe en indirecte schade. En niet alleen voor uzelf, maar ook voor uw partner, uw kinderen, eventueel andere inwonenden en uw huispersoneel tijdens hun werk.

Aanvullende dekking
Er zijn een aantal situaties die niet binnen de gewone dekking vallen. Voor een kleine extra premie kunt u die desgewenst meeverzekeren. Zo is er een aparte aanvullende dekking dekking voor kinderoppas, voor dierenoppas, voor betaald klussen en privéverhuur van uw tweede woning.

pakketpolis Als u verschillende particuliere verzekeringen combineert in een pakket betaalt u meestal geen termijntoeslag en soms zelfs geen poliskosten of mutatiekosten. Vraag het uw financieel verzekeringsadviseur.