Uw administratie

Wat doen wij?

De administratieve verwerking waar u als (startende) onderneming aan vast zit, kan ontknoopt worden door ons. Wij kunnen veel werk uit uw handen nemen.

Wij zijn een kleinschalig kantoor, waarbij service voorop staat. Hieronder wordt dus vooral persoonlijk contact verstaan. Er wordt de tijd voor u genomen en een goede vertrouwensrelatie opgebouwd. Wij zijn mobiel bereikbaar, dus u krijgt direct antwoord op al uw vragen.

Wij verzorgen voor de ondernemers alle belastingaangiftes. De loonopgave, kasboek, balans-, en de winst- en verliesrekening opmaken valt ook onder onze werkzaamheden. Elke onderneming heeft verzekeringen nodig.

Denk bijvoorbeeld aan de goederen/inventaris verzekeringen. Maar denk ook als er iets gebeurd met u of uw personeel. Als u of uw personeel arbeidsongeschikt raakt nemen de kosten aanzienlijk toe.

Voor al uw verzekeringsvragen kunt u ook bij ons terecht en wordt u door gewezen naar een partner van ons.

Wij hanteren een uurprijs van € 65,00. Wij berekenen voor de aangifte inkomstenbelasting (particulieren) € 35,00. Wij maken de balans, winst- en verliesrekening op voor € 140,00.

Wij doen ook salaris berekeningen per salarisstrook berekenen wij € 5,00.

De vermelden prijzen zijn exclusief 21 % BTW

Wij verzorgen alle mogelijke werkzaamheden binnen de financiële dienstverlening om aan u, een complete service aan te bieden.